Mulige kandidater til trænerjobbet i Aab Floorball

Foto: Thomas Krogh Photography

Floorballportalen.dk har oven på stillingsopslaget fra Aab Floorball om at de mangler en cheftræner, forhørt os lidt hos vores nordjyske kilder og fundet fire navne, som Aab Floorball med fordel kunne kigge på som træneremner, i deres jagt efter en ny mand til at lede tropperne.

Allan Jensen

Mange årig landsholdsspiller, har tidligere med succes trænet Aab Floorballs bedste herrehold. Han er tilmed bosat i Aalborg-området, hvilket kan vise sig at være en fordel.

Steffen Jensen

Den lynhurtige wing, med landskampe på CV’et har fået ødelagt meget af sin ellers lovende karriere af skader. Han nåede at spille nogle kampe for Aab Floorball i denne sæson, inden han blev skadet. Agerede herefter ass. træner for Mark Reinert. Rygtet fortæller allerede at Jensen stopper som træner, måske kunne han overtales som overgangs figur for en pressede Aab-ledelse så de til næste sæson kan finde den rette kandidat?

LÆS MERE: Aab Floorball søger herreliga træner

Kasper Møller

Måske lidt en joker i dette felt. Har tidligere ageret dygtig ass.træner i flere år i Aab. Måske er det nu han skal prøve sig selv af, som cheftræner på højeste niveau? Kunne måske også indgå i et team med Steffen Jensen som spillende træner, hvis han kommer over sin seneste skade og er klar til at spille igen.

Niklas Knøsen

Har i mange år stået i spidsen for Aab Floorballs damer og har selv spillet ved siden af. Måske kan han overtales til jobbet som herretræner, enten som spillende træner eller ved at han stopper karrieren? Det vides dog ikke om han har kontrakt for den kommende sæson, som dametræner.