Mulige træneremner til mestrene

Foto: Copenhagen Floorball Club

Copenhagen Floorball Club er forsvarende danske mestre i damernes Select Floorball Liga. Lige nu står holdet uden en træner og har officielt meldt ud af de er på jagt efter en kandidat til at overtage for Michael Dahl West, der stopper efter flere sæsoner som træner for holdet.

Holdet har under Dahl Wests ledelse vundet både det danske mesterskab og pokalturneringen. Det er derfor noget af en arv der skal løftes. Floorballportalen.dk giver dig her mulige emner, der i vores øjne kunne være interessante for mesterholdet i Valby.

LÆS MERE: Træner situationen pt. i Select Dame Liga øst og vest

Jonas Kaarsgaard Rasmussen

Har i alle sæsonerne været assistent for Michael Dahl West. Han har derfor et indgående kendskab til holdet og taktikken. Spørgsmålet er om han er klar til at stå på “egne ben” for en af favoritterne til mesterskabet. Det kan også sagtens ske at der er brug for helt ny luft.

Thomas Bouchara

Thomas Bouchara har med succes været træner for konkurrenterne fra Hvidovre. Efter et års pause, kunne han så tænkes at være klar til en ny tur i manegen, denne gang hos konkurrenterne. En mand der uden tvivl har kompetencerne, men har han tiden og motivationen?

LÆS MERE: De forsvarende mestre søger træner

Jesper Schow

Lidt af en joker i dette felt. Han var manden der fik bygget fundamentet i Copenhagen på kvindesiden for flere år siden, sideløbende med han også afsluttede sin karriere som spiller. Nu er Schow trappet ned og hygger sig i Hafnia i 1.division, måske lokkes han tilbage, nu hvor holdet ser ud til at få flere tilgange udefra og igen kandidere til mesterskabet?

Stine Hansen

Stine Hansen har selv spillet på højt niveau i mange år og var et stærkt trænerteam med Schow i et par år. Hun har den spillemæssige erfaring og har helt sikkert fået nogle gode fif med fra Jesper Schow. Har ikke været synlig i det danske floorballmiljø de senere år, kunne hun være en mulighed?