Nanna Falden: – Stærk tredje periode

Hvidovre Attack FC logo. Foto: Hvidovre Attack FC

Hvidovre Attack slog søndag Benløse FC på udebane med 11-4 i Select Kvinde Floorball Ligaen. Det blev især en stærk 3. periode af gæsterne som blev afgørende for kampen. En af de spillere der leverede i kampen, var Nanna Kryger Falden, der bidrog med 2 mål og 2 assists, og hun var også generelt set tilfreds med sejren

– Overordnet set er jeg tilfreds med kampen og holdindsatsen, specielt i tredje periode. Første og anden periode rammer vi desværre ikke vores fulde potentiale.

Og ifølge Nanna var effektiviteten noget af det der manglede, hen over de første to perioder

– Vi får taget de rigtige løb og kommer til en masse gode chancer, men vi får ikke udnyttet dem. Vores pasningsniveau og afslutninger var bare ikke gode nok i de to første perioder.

LÆS MERE: Stærk 3. periode gav Hvidovre sejren

Hun har også respekt for Benløse, der står klar til at straffe selv nogen få minutters manglende fokus

– Benløse er et hold som man ikke skal undervurdere, og når vi mister koncentrationen i slutningen af anden periode, får de udnyttet det og kommer med to mål i periodens sidste ti sekunder.

Men på trods af en hård afslutning på anden periode, hvor kampen er helt tæt, får Hvidovre hanket op i sig selv og viser høj klasse i 3. periode, som de vinder med 7-1.

– Da vi går ind i tredje periode, glemmer vi de to første og starter forfra. Vi stepper niveauet op, og tingene begynder at fungere for os. Pasningsniveauet øges og nogle skarpere afslutninger, så bolden ryger i nettet syv gange hvilket skaber sejren.

En af de ting, der skal tages med til de kommende kampe, er også netop effektiviteten

– Vi skal som hold generelt blive bedre til at udnytte de chancer vi skaber for os selv, og så skal vi blive skarpere i vores defensive spil.