Ni points af Mikkel Skov da Sunds ordnede Brønderslev

Foto: Thomas Krogh Photography

Sunds Seahawks havde lørdag eftermiddag besøg af Brønderslev Hot Shots FC i Sunds Multicenter til et opgør i Select Herre Floorball Ligaen. Det blev aldrig rigtig spændende, dertil var der for stor forskel på de to hold i dagens match.

De var ikke engang spillet tre minutter af kampen før Sunds havde sendt bolden i mål to gange. Hjemmeholdet nåede at tilføje endnu et mål til kampprotokollen inden gæsterne for en stund fik lidt at lune sig på. Brønderslev fik reduceret lidt over midtvejs i første periode, men med markant mere boldbesiddelse, til Sunds, var det kun et spørgsmål om tid, før hjemmeholdet igen ville komme på tavlen.

Gæsterne kæmpede sublimt hele kampen igennem, men med et meget ungt hold, og smal trup der kun talte 11 markspillere løb Brønderslev-mandskabet simpelthen tør for kræfter og i sidste ende et stort nederlag på 17-2.

Hjemmeholdets Mikkel Skov var i hopla. Fire mål og fem assister satte landsholdsanføren på tavlen og kravler dermed direkte ind på førstepladsen på topscorerlisten i Select Herre Floorball Ligaen.