Nicolai Børner: – Stærk holdpræstation sikrede sejren

Foto: Thomas Krogh Photography

Vanløse Floorball hentede torsdag aften en vigtig sejr over Hvidovre Attack i Select Herre Floorball Ligaen – Sejren bragte Vanløse snublende nær kvalifikation til forårets mellemspil. Nicolai Børner var en af hovedpersonerne bag sejren med 4 point i opgøret. Nicolai sætter her et par ord på kampen og hans egen præstation.

– Jeg synes vi spiller en super kamp, vi arbejder stenhårdt defensivt, og alle løber den ekstra meter for hinanden. Det var en verdensklasse holdpræstation.

– Som angriber er det altid dejligt, at lave point, og hjælpe holdet på den måde. Jeg har været lidt irriteret på mig selv, da jeg ikke selv føler, at jeg har leveret de point jeg burde indtil videre i sæsonen. Så det var dejligt, at det gik min vej.

Vanløse skal allerede i aktion igen lørdag d. 21/11, hvor Rødovre FC kommer på besøg. Vanløse kan, med en sejr, sikre sig en plads i forårets mellemspil. Nicolai Børner fremhæver hårdt arbejde, som en af nøglerne til, at hente de tre point mod Rødovre.

– Vi skal spille på præcis samme måde, som vi gjorde mod Hvidovre, arbejde stenhårdt defensivt, og så skal vi sætte de chancer der kommer.