Nicoline Pihl: – Vi skal tilbage til vores spil

Nicoline i kamp i pokalfinalen 19/20 for Aab Floorball. Foto: Thomas Krogh Photography

Det blev til endnu et nederlag for AaB Floorball i lørdagens kamp i Select Kvinde Floorball Ligaen, da de på udebane tabte 4-1 til puljens førende hold, Århus FK. Det var ellers AaB der kom bedst fra start og som kunne gå til pause efter første periode med en føring på 1-0.

Den enlige målscorer for AaB, Nicoline Pihl, synes da også de kom godt fra start, men var dog heller ikke helt tilfreds efter kampen:

– Jeg synes, jeg har en blandet følelse. Jeg føler egentlig, at vi kommer fint ud fra starten af kampen, og viser at vi i dag sagtens kan være med.

Men et enkelt mål er sjældent nok til at vinde floorballkampe, hvilket Nicoline også anerkender:

– Det er klart, man vinder ikke en floorballkamp, når man kun scorer et enkelt mål på 60 minutter.

Noget af det der var tydeligt i løbet af kampen, var den lange kamppause som begge hold har haft. Og det gav da også til tider nogen rodede sekvenser:

– Det var en kamp der var præget af, at begge hold ikke har været i kamp længe. Der var gode momenter fra begge sider, men til tider mest uskøn floorball, fremfor pæn floorball.

Og Nicoline har også gjort sig nogle tanker om hvad der skal arbejdes videre med i AaB, og hvor der skal sættes lidt ind for at kunne få flere sejre på kontoen:

– Vi skal fortsætte vores spil, blive bedre og skarpere offensivt og lukke af nede bagved.

Den forlængede juleferie har naturligt nok ikke gjort noget godt for holdene, og i AaB kan de også godt mærke, at der er nogle ting der skal findes frem igen:

– Det var en blanding af manglende form, samspillet og corona. Med det samme man mangler spillere, så mærkes det til træning og kamp.

AaB får muligheden for revanche allerede på onsdag, hvor de to hold mødes igen, denne gang i AaB Hallen.