Niklas Knøsen: – Vi kan spille mere frit

Foto: Thomas Krogh Photography

Det andet nordjyske hold i semifinalerne i Select Kvinde Floorball Ligaen er AaB Floorball. Nordjyderne indløste billet til semifinalen efter to smalle sejre mod Hvidovre Attack FC. Niklas Knøsen fra AaB ærgrer sig dog over, at kampene mod Hvidovre blev så tætte og indrømmer samtidig, at nordjyderne havde undervurderet modstanderen en smule:

LÆS MERE: Semifinaleoptakt: Copenhagen FC – Aab Floorball

– Den blev lidt mere tæt end hvad der var nødvendigt. Og det mener jeg helt klart vi kan takke os selv for, Hvidovre var godt forberedte til vores møder, hvor vi nok ærlig talt havde undervurderet dem lidt og var startet lidt på forberedelsen mod Copenhagen. Men stor respekt for hvad Hvidovre præsterede. Vi kan kun takke os selv for ikke, at være skarpe nok i vores afslutninger samt vores spil ikke var så flydende som det plejede.

I semifinalen skal AaB op i mod Copenhagen FC, som de senest mødte i denne sæsons pokalfinale. Her blev det til et klart nederlag til københavnerne, et nederlag Niklas gerne bytter for et par sejre i semifinalen:

LÆS MERE: Head-2-Head: Copenhagen FC – Aab Floorball

– Vi har en revanche til gode, og jeg giver gerne en pokalfinale væk i bytte for at vi slår dem ud i semifinalen. Men vi ved også godt det bliver en meget svær opgave. Vi føler os velforberedte og kan næsten ikke vente med at komme i gang. Vi tager titlen som underdogs i denne serie, hvilket passer os fint.

Niklas mener samtidig, at hans hold nu kan spille mere frit eftersom Copenhagen er klare favoritter til, at vinde serien:

LÆS MERE: Jesper Schow Petersen: Det kræver en stærk indsats

– Presset er på dem hvor vi kan gå ud og spille frit i og med alt presset ligger på dem. Det er dem alle snakker om, det er dem alle medier og endda Floorball Danmark har givet titlen inden sæsonen var gået i gang. Så nu er der ikke andet for end at lade pigerne tale deres sprog på banen, taktikken er klar til det første opgør, og så er resten op til os selv.

Niklas Knøsen melder samtidig om en skadesfri trup hos Aab Floorball.