Niklas Nordh: – Det begynder med en gedigen arbejdsindsats

Spillende Rødovre FC træner Niklas Nordh i kamp mod Copenhagen FC i SFL 20/21. Foto: Jakob Carlsen

Rødovre FC møder i aften Copenhagen FC på udebane i TV-kampen på Sport Live. Rødovre har endnu ikke prøvet at vinde endnu, selvom de var tæt på i første kamp i sæsonen, mod netop Copenhagen.

LÆS MERE: Optakt: Copenhagen FC – Rødovre FC (TV-kamp)

I den kamp vandt Copenhagen 6-4 efter Rødovre ellers havde ført med 3-1 undervejs i kampen. I seneste match i Select Herre Floorball Ligaen blev Rødovre dog kørt ud af banen af et veloplagt Vanløse-hold, og derfor skal Rødovre tilbage på sporet, hvis muligheden for at spille med om en plads i mellemspillet skal bevares.

Rødovres svenske cheftræner Niklas Nordh har givet følgende kommentar til Rødovre FCs Facebookside:

– En vigtig kamp for os, da vi har revanche tilgode med uganspunkt i sidste gang de to hold mødtes. Vi ved det bliver højt tempo og det kommer til at bølge frem og tilbage når vi møder Copenhagen, og det må vi kunne håndtere bedre end sidste gang. Det bliver vigtigt for os at være 100% klar fra start og levere en gedigen arbejdsindsats, noget vi savnede i sidste kamp. Leverer vi en 100% arbejdsindsats sammen med klogere beslutninger, så skal vi være svære at slå. Vores hold ser ud til at være intakt igen, efter Jon Precht-Sparre er retur fra skade.