Nikolaj Brixager: – En rodet affære

Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse FC tog, onsdag aften, revanche for pokalnederlaget tidligere i sæsonen, da de hjemme slog Vanløse Floorball med 4-2 i Select Herre Floorball Ligaen. Nikolaj Brixager fra Benløse sætter her nogle ord på en kamp, som i følge ham var en lidt rodet affære:

– Det var til tider en meget rodet affære, hvor vi ikke rigtig lykkedes med, at holde dem fra deres kontra- og dødboldschancer. Vi holdte stand i defensiven og burde også have sat flere chancer i specielt anden periode, hvor vi ikke rammer dagen og er kyniske nok.

Nikolaj var selv en af hovedaktørerne i kampen med sine to mål heriblandt det matchafgørende mål til 3-2 i 2. periode. I følge hovedpersonen selv, så kunne det godt være blevet til mere, men han er alt i alt tilfreds med sin egen præstation:

– Jeg synes det var en godkendt præstation. Jeg kunne have fået endnu mere ud vores spil, men nogen gange lykkedes man bare ikke med det hele. Jeg er normalt ikke den store målscorer, men jeg er selvfølgelig glad for at hjælpe holdet med de mål jeg nu engang får scoret.