Nikolaj Hommel: – Det vil kræve en hel del af de unge næste sæson

Nikolaj Hommel fra Rungsted-Hørsholm FK dækker op foran mål i en pokalkamp mod FFK. Foto: Jens-Christian Kofoed

Rungsted-Hørsholm FK spillede sig søndag til oprykning til Select Herre Floorball Ligaen, efter to sejre over i den senest uge over Herlev FC. Søndag vandt nordsjællænderne med klare 6-1 og kan dermed ikke længere indhentes af netop Herlev i kvalifikationsspillet.

Floorballportalen.dk fik en snak med Rungsted-Hørsholms kaptajn Nikolaj Hommel om de to kampe mod Herlev, der begge gav sejr til de orangeklædte Rungsted-spillere:

LÆS MERE: Rungsted-Hørsholm FK er nyt hold i Select Herre Floorball Ligaen efter ny sejr

– Jeg syntes set over to kampe formår vi ikke at spille op til vores bedste. Vi får ikke rullet nok med bolden og så bevæger vi os ikke rigtigt for hinanden. Så vi ender med at gøre det meget sværere for os selv. Men det er til dels også Herlevs fortjeneste at de formår at slå vores spil stykker.

Kaptjanen er dog ikke i tvivl om at det er fotjent at holdet nu står med en billet til Select Herre Floorball Ligaen:

– Det er helt sikkert fortjent at vi har spillet os til oprykning, da vi vandt første division i efteråret og nu er blevet nummer 3 i op/nedryknings spillet. Der er virkelig mange af de helt unge spillere som er trådt meget i karakter og har udviklet sig helt ekstremt. Kan de fortsætte den udvikling vil de blive et stort aktiv for klubben fremover.

Nikolaj Hommel påpeger at selvom han synes det er spændende at Rungsted-Hørsholm FK igen er at finde i landets bedste floorballrække, så bliver det også hårdt arbejde, hvor især de unge spillere vil opleve større krav til at præstere på et højere niveau, som de måske ikke tidligere har prøvet:

LÆS MERE: Kvalifikationsspillet: Rungsted-Hørsholm FK – Herlev FC i tal

– Jeg syntes det er spændende at klubben er tilbage i den bedste række igen efter mange års fravær. Det vil kræve en hel del af de unge spillere til næste sæson. Og som jeg forstår det er bestyrelsen og trænerteamet allerede i gang med forbedredelserne til sæson. Det vil helt sikkert også blive nogle hårde første sæsoner i ligaen, og det skal holdet lige vende sig til.

Undervejs i søndagens kamp, blev Nikolaj Hommel skadet. Den rutinerede spiller rev sin akillessene over og ser dermed ud til at misse første del af den nye sæson:

– Jeg har desværre revet min akillessene over. Lægerne vurderer lige nu, hvordan forløbet skal blive, men jeg forventer ca. 8 ugers hvile efterfulgt af en længere periode med genoptræning. Så jeg forventer jeg er tilbage i fuld træning om ca 4-5 måneder hvis alt går som det skal.