Nordmann: – Vi har meget vi skal blive bedre til

Mathias Nordmann træner for Sunds Seahawks inden kampen i mod Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Sunds Seahawks tabte relativt klart til Frederikshavn Blackhawks onsdag aften i Select Herre Floorball Ligaen. Sunds Seahawks-træner Mathias Nordmann sætter her ord på kampen:

– For mig at se rammer Frederikshavn et højt niveau defensivt, som vi ikke formår at løse. Vi taler flere gange om, at vi vil have bevægelse og boldtempo, men vi har en dag, hvor vi ikke kan få det til at lykkes – ros til dem(Frederikshavn. red).

Mathias Nordmann mener heller ikke at selvom Sunds kom på 2-2 efter at have været bagud med 2-0, så lå det aldrig rigtig i kortene at det var midtjydernes dag:

– Vi scorer i powerplay på et selvmål og Morten(Handgaard. red) laver en flot solopræstation, men momentummet kom aldrig rigtig over til os. Men troen på sejr blev forstærket. Vi kunne bare ikke levere den offensiv, der skal til, vi har for sløve pasninger og for lidt bevægelse.

Med nederlaget ligner det nu at Sunds må nøjes med andenpladsen i vest-rækken, da de er dårligere indbyrdes en Frederikshavn, som næppe heller sætter point til i mod de øvrige hold:

– Det er ærgerligt, at vi ikke selv kan bestemme om, vi vil være nummer 1 i vest. Vi har meget, vi skal blive bedre til. Vi kan dog stadig selv indflydelse på, hvordan sæsonen skal gå og her vil vores fokus være.