Nordmann: – Vi laver for mange personlige fejl

Foto: Sunds Seahawks

Sunds Seahawks fik ikke det resultat de havde håbet på torsdag aften i Frederikshavn. Et snævert nederlag på 6-5 efter overtid, kostede muligheden for at gentage sidste sæson pokalfinale-deltagelse.

LÆS MERE: KÆMPE drama da Blackhawks sejrede mod Seahawks

Derfor var det naturligt også en skuffet, men fattet Seahawks-træner, Mathias Nordmann, Floorballportalen.dk har snakket med:

– Jeg synes, det er en kamp, der viser meget tydeligt, at det er den første kamp, vi spiller i denne sæson. Første del af kampen handlede for os om at komme ind og mærke kampen. Vi har dog ikke den tålmodighed, vi gerne vil have. Vi er for ivrige for at komme frem i banen og Frederikshavns pres kommer til at virke. Vi laver for mange personlige fejl. To nærmest indentiske frislag går ind, mange boldtab i midtzonen, hvilket også gør, at vi taber kampen til sidst.

LÆS MERE: Glad: – Er utrolig stolt af hele truppen

Nordmann finder dog også lyspunkter i kampen, hvor især sidste halvdel af kampen er mere end godkendt fra Seahawks side:

– I midten af anden periode begynder vi at få de ting, vi gerne vil til at lykkes. Vi skaber chancer, vi spiller med tålmodighed. Vi har før været bagud og kommet tilbage, så vi var ikke tvivl om, at vi nok skulle komme tilbage. Vi scorede tidligt i 3. periode, hvorfor vi forsat kunne spille med en hvis tålmodighed. Vi skaber chancer og så begyndte målene at komme.

LÆS MERE: Highlights: Blackhawks – Seahawks

– Det blev lidt hektisk til sidst da Frederikshavn scorer i powerplay. Vi svarer meget hurtigt tilbage. Sindssygt fedt at komme tilbage. Holdet viser virkelig fighter hjerte. Det er selvfølgelig ærgerligt at vi ikke kan holde hovedet koldt i overtiden og afslutte comebacket.