Norges kvinder fik revanche på andendagen

Kvinde landstræner Martin Lytje og hans assistent Thomas Bouchara ser til fra sidelinjen i en træningskamp mellem Danmark og Norge 2021. Foto: Kent Henriksen, Innebandyavisen.no

Pænt over 300 tilskuere havde fundet vej til den anden testkamp i mellem de norske og danske kvinder søndag formiddag.

I går var det Danmark der vandt, efter en tæt match, hvor danskerne førte med 3-1 undervejs, men blev indhentet til sidst inden Matilde Christensen afgjorde på straffeslag for dansk sejr.

LÆS MERE: Danmark vandt på straffeslag over Norge

I dag var det hjemmeholdet, som kom bedst fra start. Der var ikke engang spillet et minut før den store norske stjerne Rikke Ingbrigtsli havde gjort det til 1-0. Ingbrigtsli spillede generelt en rigtig stor kamp i dagens kamp.

Danmark var noget på hælene i første periode hvor Norge vandt skudstatistikken med hele 14-3.

I anden periode gentog indledningen sig. Norge scorede til 2-0 efter cirka et minut og udbygge kort efter sin føring til 3-0. Skrækkelig start på anden periode for Danmark.

LÆS MERE: Martin Lytje: – Vi skal spille frit og med masser af mod

Lidt over midtvejs i kampen lignede det en afgørelse da det blev 4-0 til hjemmeholdet. Men kort efter kom der en dansk reducering fra debutanten og SSL-spiller Frida Mainz Olsson til 4-1. Lidt håb til Danmark inden tredje periode.

Norge kom i tredje periode på ny op med fire mål inden den anden debutant Sara Mainz Olsson kunne score sit første mål i den danske landsholdstrøje. Den danske reducering blev også det sidste mål i kampen, som sluttede 5-2 til de norske værter.