Norsk VM-kaos: Tre spillere udtaget, men må ikke deltage

Foto: Martin Flousek, IFF

Der hersker lige nu kaos i den norske VM-lejr forud for den endelig udtagelse til VM i finske Helsinki i december. Årsagen er den at den norske landsholdslegende 41-årige Ketil Kronberg var blevet udtaget til VM, sammen med Marius Pedersen og Tobias Hjorth, af den norske landstræner Johnny Petersen, men…

Det norske floorball forbund vil ikke tillade at de tre stiller op for Norge fordi de ikke har deltaget i de fysiske tests som optakt til VM-slutrunden.

Det har nu skabt et kæmpe kaos, hvor flere spillere i den norske landsholdstrup overvejer om de vil spille VM eller ej, hvis ikke der kommer en afklaring på udfordringen med de tre spillere, som nu alligevel ikke må spille VM, selvom de er udtagt, skriver innebandymagazinet.se, som har fået bekræftet hele historien af Ketil Kronberg selv:

– Det är det som är sagt nu, det senaste. Sedan ska de ta ut truppen i dag så vi får se vad som händer. Jag vet inte faktiskt. Det senaste jag hörde var att jag inte uppfyllt kraven för att bli uttagen, udtaler Kronberg til Innebandymagazinet.