Ny assistent træner til Copenhagen FC

Jori Tamminen igang med at forklare under en træning for klubbens talenthold. Foto: Copenhagen FC

Copenhagen FC i herrernes Select Floorball Liga har fundet afløseren til Michael Dahl West, der stoppede ved nytår.

Valget er faldet på finske Jori Tamminen der allerede er træner for klubbens, 1.divisions mandskab og inde over U15/U18 holdet i klubben.

LÆS MERE: Copenhagen FC forlænger med svensk træner

Lyder efternavnet bekendt, så er det ikke så underligt. Jori Tamminen er nemlig far til Kalle Tamminen der spiller for Copenhagen FCs ligahold. Jori Tamminen har en lang træner karriere inden for ishockey og har en pro-licens i det finske ishockeysystem.

Formand for Copenhagen FC Carsten Eis siger følgende om den indgået aftalte med den finske træner til klubbens Facebookside:

– Vi er meget glade for at have lukket aftalen med Jori. Hans erfaring med talentudvikling og et solidt og struktureret setup der tager udgangspunkt i de enkelte spillere og arbejdet for at hjælpe dem til at nå deres fulde potentiale går meget fint i tråd med Copenhagens ambitioner om selv at udvikle ligaspillere. Vi har været meget glade for Joris arbejde i denne sæson og glæder os til at udvide samarbejdet.

LÆS MERE: Highlights: Copenhagen FC – Hvidovre Attack FC (Pokalkvartfinale)

Jori Tamminen glæder sig til at komme igang med den udvidet rolle i Copenhagen FC:

– Jeg er glad for at kunne træde ind i denne rolle sammen med en dygtig og erfaren floorballtræner, som jeg glæder mig til at lære fra. Vi har et ungt, sultent og godt spillende herreligahold, som det vil være spændende at hjælpe på vej. For mig er det vigtigste at hjælpe til at udvikle spillere til deres fulde potentiale. Jeg vil fokusere på brobygningen for ungdomsspillerne til 1. division og herreliga og at vi som klub får alle spillere, så langt som de kan komme. Og så forventer jeg da, at vi vil klare os godt, for vi har spillerne og potentialet til det, fortæller Tamminen til klubbens Facebookside.