Ny cheftræner til Benløse FC de kommende tre sæsoner

Assisterende Benløse-træner David de Fries under en kamp mod Hvidovre i 2019/2020 sæsonen. Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse FC har her til aften offentliggjort at David de Fries overtager cheftrænerposten de kommende tre sæsoner. De Fries overtager dermed tøjlerne i Benløse efter Martin Lytje der træder et skridt tilbage i den kommende sæson:

– Vi er glade for, at Martin stadig vil bidrage omkring holdet. Han er en stor kapacitet. Vi har også respekt for Martins ønske om at træde et skridt tilbage, og vi ser frem til at finde den helt rigtige rolle. Der er flere muligheder, og den snak tager vi fat på efter slutspillet, siger Thomas Brodersen.

Den kommende cheftræner David de Fries får også et par ord med på vejen til www.bfcfloorball.dk:

– Man finder ikke en mere professionel og dedikeret person i floorballverdenen end David. Han er et af de største trænertalenter i dansk floorball. Når jeg bruger ordet talent, er det fordi, David fortsat er i gang med sin udvikling, selv om han allerede er på et meget højt niveau, siger Thomas Brodersen, der er ligaansvarlig i Benløse Floorball Club og fortsætter: – Folk, der kender David, ved, at han altid sætter overliggeren højt. Han vil hele tiden udvikle spillerne, holdet og sig selv. Det er med til at løfte omgivelserne gevaldigt.