Ny cheftræner til SEIF Tornados

Foto: SEIF Tornados

SEIF Tornados i herrernes Selected Floorball Ligaen har fået ny cheftræner. Mark Reinert er navnet på den nye træner, der skal tage over efter Jonas Risom, der stoppede efter denne sæson. Læs mere i pressemeddelelsen herunder:

Vi er sindssygt stolte af, at kunne præsentere Mark Reinert, som ny cheftræner efter sommerferien. Vi føler, at vi har fundet den helt rigtige profil til klubben. På forhånd havde vi lagt os fast på, at vi enten ville have en meget erfaren træner eller et trænertalent med erfaring som spiller fra højeste niveau.

LÆS MERE: Lytje og de Fries fortsætter i Benløse FC

I Mark har vi fundet en person, der har prøvet lidt som spiller. Mark lagde selv staven på hylden i en rimelig tidlig aldre, da han hurtigt blev overhalet af hans lillebror, som var en et meget stort talent indenfor floorball sporten. Mark valgte gudskelov, at forsætte som træner, og har på den post været vidt omkring. Mark har trænet både ungdom, liga damer og liga herrer. Efter de samtaler, som vi har haft med Mark, føler vi, at han er den helt rette til at tage over efter Risom. Vi er rigtig glade for, at have en aftale med Mark, som løber de næste to sæsoner. Lad os håbe, at dette kan udvikle sig til noget stort