Ny Flyers træner: – Der er dialog med flere nye spillere

Foto: Aalborg Flyers

Aalborg Flyers kæmper lige nu en kamp mod tiden, for at få alle rammerne på plads, så de noget overraskende kan indtræde i herrernes Select Floorball Liga i stedet for naboklubben Aab Floorball, der har valgt at trække sig.

Flyers har på nuværende tidspunkt fået lavet en aftale med Kim Egebjerg, der skal stå i spidsen for herreholdet. Der arbejdes dog på at finde en ligeværdig makker til Egebjerg fortæller han selv til klubbens hjemmeside:

LÆS MERE: RYGTE: Aalborg Flyers på vej ind i herrernes SFL

– Der arbejdes intenst på en kompetent person, da jeg ønsker en ligeværdig makker ikke en kegleflytter. Desværre har den jagt vist sig at være lidt mere vanskelig end forventet. Men der er allerede et par interessante emner i dialogboksen igen.

Det er dog en selvfølge at holdet skal forstærkes, hvis det bliver til ligaspil i den kommende sæson. Her er Kim Egebjerg dog fortrøstningsfuld og melder om flere nye emner til truppen:

LÆS MERE: Aalborg Flyers bekræfter: Vi arbejder på et ligahold

– Jeg synes selv jeg har kontakt med nogle spændende nye tilføjelser. En har allerede takket ja. Der er bestemt også nogle interessante emner internt i klubben. Da vi tilbage i marts snakkede om, at jeg skulle overtage herreholdet, gik jeg allerede i gang med at udse mig realistiske emner, der ville kunne bidrage positivt og spilmæssigt til holdet og hele herre afdelingen. Så jeg ville blive overrasket over, hvis der ikke dukkede nogle nye ansigter op til standerhejsningen i september.

– Alle skal være velkommen. Nye som gamle. Vi må ikke glemme de ”gamle” spillere, der har taget en tørn for klubben, men der skal også være forståelse for, at nye ansigter er tiltrængt.

Du kan læse hele interviewet med Kim Egebjerg HER.