Ny målmand til Copenhagen FC

Foto: Copenhagen FC

I Select Kvinde Floorball Ligaen har de danske mestre fra Copenhagen FC forstærket truppen endnu engang, denne gang på målmandsposten. Den rutinerede keeper, Annika Panduro, der senest har spillet i Hafnia, skifter nu striberne på tværs ud med dem på langs. Annika har spillet floorball on/off i 14 år, først som markspiller, men de senest mange år som målmand, og har udover i Hafnia, også tidligere spillet i Rungsted-Hørsholm. Om skiftet siger Annika selv til Copenhagens facebookside:

– Jeg har valgt Copenhagen, fordi jeg gerne vil udvikle mig og jeg føler Copenhagen kan give mig det jeg søger. Udover ovenstående er der et kæmpe drive, masser af god energi og dygtige spillere der arbejder for og med hinanden. Jeg glæder mig til at være en del af truppen.

Allerede i morgen trækker hun i kamptøjet for første gang for de forsvarende mestre, når de skal møde netop hendes gamle klub, Rungsted-Hørsholm.