Nyt drama i mellem Aab Floorball og Århus FK

Nicoline i kamp i pokalfinalen 19/20 for Aab Floorball. Foto: Thomas Krogh Photography

For 10 dage siden mødtes AaB Floorball og Århus FK i pokalturneringens 3.runde. Her blev det til maksimal spænding da kampen stod helt lige med under ét minut tilbage af kampen.

Den gang blev kampen afgjort inden for de 60 minutters ordinær spilletid, da Nicoline Pihl dukkede op og sendte kuglen i kassen til en 6-5 sejr for hjemmeholdet.

Lørdag eftermiddag stod de to hold over for hinanden igen. Denne gang var 60 minutters ordinær spilletid ikke nok, ej heller 10 minutters forlænget spilletid. De to hold måtte helt ud i en straffeslags afgørelse før der var fundet en vinder.

Inden da havde de to hold spillet en tæt match, hvor Aab førte 1-0, 2-1 og 3-2. Hver gang lykkedes det dog Århus at komme tilbage i kampen. For Aab var det ikke så overraskende Nicoline Pihl der med et mål og to assister var toneangivende, og lige så forventeligt var det at Kristine Møller Sørensen for gæsterne trådte i karakt. Møller Sørensen noterede sig for to mål og en assist.

Aab Floorball endte med at vinde kampen i straffeslag, og tog dermed en vigtig sejr, i bestræbelserne på at sikre sig en top 2 placering i den vestlige del af Select Kvinde Floorball Ligaen, der giver hjemmebane i en kvartfinale til foråret.