Online træning for ungdommen

Frederikshavn Blackhawks afholder flere gange om ugen online træninger for deres ungdomshold. Foto: Frederikshavn Blackhawks

Flere og flere floorballklubber får øjnene op for at der må gøres noget i mens Corona-nedlukningen står på, ellers risikere man simpelthen at miste mange medlemmer.

I sidste uge kunne vi fortælle historien om Rungsted-Hørsholm Floorball Klub, der lavede daglige challenges for deres medlemmer.

Frederikshavn Blackhawks har i nogle uge nu, arrangeret online træning for deres pigehold i klubben, men ret hurtigt stod det klart at det var en kæmpe succes og at drengene også skulle inkluderes fortæller Søren Frederiksen:

– Hvis ikke vi laver aktiviteter for vores medlemmer, er vi bange for de glemmer os og i værste fald stopper med floorball. Derfor startede vi først op med de to pigehold, som er særdeles aktive i forvejen, men indså hurtigt, at der skulle være noget for drengene også.

– Dette blev taget godt imod og vi er nu omkring 50 til hver online-træning. Vi har lavet et fint program og er meget tilfredse med opbakningen. Vi håber naturligvis, at vi efter den nuværende nedlukning kan komme i hallen igen og spille kampe. Det er jo det sjoveste, slutter Søren Frederiksen.

Du kan se en video af hvordan online træningen spænder af lige her: