Optakt: 2. division Øst

Foto: Rødovre FC

Blot seks hold i den kommende sæsons 2. Division Øst. Breddeholdene fra Benløse FC, Rødovre FC, Copenhagen FC, Hvidovre Attack og Vanløse får selskab af Vallensbæk.

I den seneste sæson var Rødovre FC 2 og Benløse FC 2 ret suveræne inden sæsonen blev lukket ned. Begge hold havde kun tabt en enkelt kamp og var på kurs mod en skarp duel om 1. pladsen i rækken. Det forventes, at vi kommer til, at se det samme billede i den kommende sæson, hvor holdene fungerer som ligareserver.

Efter Rødovre FC 2 og Benløse FC 2 udkæmpede breddeholdene fra Copenhagen FC, Hvidovre Attack og Vanløse en tæt kamp om 3. pladsen. Inden nedlukningen indtog Vanløse 3. pladsen tæt foran Copenhagen FC og Hvidovre Attack. De tre hold har forhåbentlig rykket sig det nødvendige hen over sommeren for, at kunne udfordre de suveræne tophold fra den seneste hold.

Sidste hold i rækken er Vallensbæk. Vallensbæk havde det ualmindeligt svært i den forgange sæson og hentede blot et enkelt point i 14 kampe. Vallensbæk skal have rykket sig en del henover sommeren for, at ændre det billede i den kommende sæson.