Optakt: 3. division Øst

Foto: Jægerspris Underducks FC

Den næste optakt i den lange række af optakter er 3. Division Øst. En række der efter en sæson med blot 7 hold nu igen er fyldt op med 10 hold. FF København, Stevns og Jægerspris Underducks får selskab af breddeholdene fra Helsingør FT, Benløse FC, Herlev FC, Hvidovre Attack, Rungsted-Hørsholm FK og Hafnia FC.

I den forgangne sæson toppede Jægerspris Underducks 3. Division Øst foran FF København og Benløse FC 3. Det må forventes, at de tre hold igen vil være, at finde i den sjove ende af tabellen i den kommende sæson. Stevns og Hafnia FC 2 spillede ligeledes i 3. Division Øst i sidste sæson og er her blev til henholdsvis en midterplacering og en plads i den tunge ende af tabellen.

Af breddeholdene skal det blive spændende, at følge de to hold fra Hvidovre Attack, Helsingør FT samt Herlev FC 2, som er nyoprykket til den kommende sæson. Rungsted/Hørsholm FK 2 havde en svær sæson i 2019/2020 og kan igen løbe ind i en svær sæson.

Helsingør FT 2 og Jægerspris Underducks tyvstartede sæsonen, da de tirsdag aften mødte hinanden i Helsingør. Her hentede Helsingør FT 2 en smal sejr på 4-3 efter blandt andet to mål af Frederik Tækker – Tonny Jensen lavede ligeledes to mål for Jægerspris Underducks.