Optakt: Benløse FC – Hvidovre Attack FC

Simon Møller fra Benløse FC med bolden udfordrer Hvidovre Attack FCs Lucas Madsen i en kamp i mellemspillet 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Herligt topbrag venter i Select Herre Floorball Ligaens øst-række, når Sport Live sender denne uges TV-kamp i mellem Benløse FC og Hvidovre Attack FC fra Dansk Kabel TV Arena lørdag eftermiddag.

Begge de to hold er ubesejret i denne sæson. Kun Benløse har sat et enkelt point til, på hjemmebane mod Copenhagen FC, sæsonens premierekamp, hvor man vandt 5-4 efter overtid. På modsatte side, står et Hvidovre-mandskab, der ser mere homogent ud end længe set og det har kastet 6 sejre i ordinær tid af sig i lige så mange kampe.

LÆS MERE: David de Fries: – Vi er en del foran planen

Det er første betydningsfulde møde i mellem de to hold i denne sæson. De to mandskaber mødtes dog i en træningskamp, som optakt til sæsonen og her vandt Benløse ret klart med 6-2. Så stor forskel, bliver der næppe på de to hold i lørdagens match. Begge hold spiller relativt struktureret, og forsøger at minimere egne fejl, inden man stormer afsted i offensiven.

Ovenstående kunne være en hurtig opskrift på en kedelig kamp, men sådan bliver det næppe. Begge hold har været gode til at skabe chancer offensivt. Benløse har gjort det med et hurtigt boldtempo og god bevægelse, i mens Hvidovre har spillet noget mere direkte og færre pasninger. Derudover har Hvidovre været rigtig dygtige i powerplay.

LÆS MERE: Oscar Eklund: – Der er mange ting vi har gjort godt

I Hvidovre ligner unge Zimon Madsen en overraskende profil. Madsen fik allerede fint med spilletid i sidste sæson, men i denne sæson har den left-fattet forward virkelig fået tillid i de vigtige situationer og det har han udnyttet til at være kampafgørende flere gange.

Kampstart: Klokken 13:45 i Dansk Kabel TV Arena

Link til stream: Kampen bliver vist direkte på Sport Live i TV