Optakt: Benløse FC – Hvidovre Attack FC (TV-kamp)

Hvidovres Claus Nisbeth i duel med Benløses Mathias de Fries. Foto: Thomas Krogh Photography

Torsdag aften er der revanchedyst i mellem Benløse FC og Hvidovre Attack FC. De to hold mødtes i 2. runde af pokalturneringen, hvor Hvidovre kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med en smal 3-2 sejr.

Kampen spilles først kl 21:00 i Dansk Kabel TV Arena. Det sene tidspunkt skyldes at kampen sendes direkte på TV-kanalen Sport Live! Det bliver Mads Knudsen, der skal tale seerne igennem opgøret med hjælp fra en ekspertkommentator.

Tæt match igen

Benløse FC manglede til pokalopgøret den polske forward Jakub Lyskawa og ungarske Milan Adam. Derudover havde schweiziske Jan Kreienbuehl kun trænet med holdet en enkelt gang. Derfor må det forventes at det er et mere balanceret Benløse hold, som vil forsøge at tage taktstokken i opgøret.

Hvidovre vil nok lure en lille smule mere på spilvendinger, selvom de styrede det modsatte opgør ganske meget, alene fordi Benløse er på hjemmebane og gerne vil have bolden meget.

Det ligner derfor et opgør der let kunne blive målfattigt igen, og taktiskbetonet. 2. runde pokalopgøret blev ikke afviklet i noget vanvittigt højt tempo, men det burde øges, nu hvor vi er et par uger længere inde i sæsonen.

De skal præstere

Hos hjemmeholdet Benløse skal kaptajn Jesper Roland træde endnu mere i karakter. Han var ikke specielt iøjnefaldende i pokalnederlaget for et par uger siden, selvom han stod bag begge Benløse mål. Han lignede en som savnede sin mangeårige makker Mathias Glass, der nu er i SSL og Höllviken.

For Hvidovre skal der gerne komme lidt “secondary-scoring” fra Kenneth Danielsen, der tidligere har sat mange mål på tavlen. Den rutinerede forward står lidt i skyggen af Hvidovres nuværende landsholdsspillere, men Danielsen har kompetencerne til at smide et par bolde i kassen i et topopgør.

Sidste 3 indbyrdes opgør i ligaen

Benløse FC – Hvidovre Attack FC 4-5

Hvidovre Attack FC – Benløse FC 3-7

Benløse FC – Hvidovre Attack FC 4-5

Special teams statistikker fra sidste sæsons grundspil:

Benløse FC:

Powerplay: 36,84% (6.plads)

Boxplay: 68,42% (3.plads)

Hvidovre Attack FC:

Powerplay: 52,17% (1.plads)

Boxplay: 61,90% (5.plads)

VIGTIG INFO:

Hvis man ønsker at komme ind og se kampen, skal man booke sin GRATIS billet på dette link, grundet Covid-19! BOOK HER!