Optakt: Benløse FC – Hvidovre Attack FC

Mathias Hørby fra Hvidovre Attack FC med bolden i mod Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Lørdag eftermiddag er der igen floorball direkte i dit farvefjernsyn, når Sport Live blænder op for kampen i Select Herre Floorball Ligaens mellemspil i mellem Benløse FC og Hvidovre Attack FC.

LÆS MERE: Se medlemsudviklingen for floorballklubber siden 2000

De to hold mødes i en mennesketom Dansk Kabel TV Arena, hvor hjemmeholdet er klare favoritter til at snuppe sejren. Alt andet vil faktisk være en overraskelse.

Benløse havde en hård kamp senest mod SEIF Tornados der kom til Ringsted for at spille med om sejren. Det overraskede Benløse, der på trods af en stor føring undervejs, måtte se gæsterne komme tilbage via aggressivt og direkte offensivt spil. Benløse endte med en sejr, men det blev med hiv og sving.

Hvidovre Attack FC skal på ingen måde ligge sig ned inden kampen. De har en fin offensiv, hvor flere profil er at finde, og kan de få tur i den foreligger muligheden selvfølgelig for at holdet fra vestegnen kan drille hjemmebanefavoritterne.

LÆS MERE: Rasmus Ravn og Vanløse Floorball forlænger samarbejdet

Det forventer vi: Benløse kommer til at være dominerende på boldbesiddelse og vil diktere kampen. Hvidovre vil formentlig sikre sig bagude først og derfra løbe alle de spilvendinger de kan. Det vil ikke gøre noget for underholdningsværdien, hvis udeholdet scorer først.

Historikken: Det var rigtig tæt i de to indbyrdes opgør i grundspillet i efteråret, Benløse vandt begge, men først efter scoringer i kampenes sidste minutter.

Statistikken: Begge hold har spillet tre kampe i mellemspillet, men Hvidovre har taget hele 116 minutter i udvisningsboksen, heraf tre røde kort mod Benløses sølle fire udvisningsminutter. Man taber kampe i udvisnignsboksen.

LÆS MERE: Program og streaming/TV fra Pokal Final4

Hold øje med: Jonas Nordheim skal være i øjnefaldende for Hvidovre. 6 points har Nordheim skrabet sammen i de første tre kampe og kan og skal lægge lidt mere på sit niveau i mellemspillet. Hos Benløse har Jesper Roland været outstanding. Roland har 12 points i tre kampe og vil naturligt være ham man skal holde øje med hos Benløse.

Skader/karantæner: Hvidovre er uden Emil Odfeldt, Jannik Trolle og Marko Krogsgaard, til gengæld skulle holdets kaptajn Frederik Kobberup være tilbage. Han deltog i hvert fald i sidste weekends landsholdssamling. Benløse har alle mand klar og vil rulle på tre kæder.