Optakt: Benløse FC – Rungsted-Hørsholm FK

Mikkel Christensen fra Benløse FC med bolden i en kamp mod Vanløse Floorball i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

De forsvarende danske mestre mod oprykkerne til denne sæson, lyder umiddelbart som en meget ulige match i Select Herre Floorball Ligaen, i hvert fald på papiret.

Benløse har fået en resultatmæssig godkendt start på sæsonen med to sejre, hvoraf den ene var i overtid. Nu venter en kamp, hvor Benløse skal dominere kampen med bolden, i modsætning til de to tidligere kampe, hvor det har været meget lige.

Det bliver spændende at se hvordan det “nyrenoverede” Benløse mandskab reagerer på denne udfordring. Rungsted-Hørsholm FK kommer med to klare nederlag i bagagen. Oprykkerne har dog fulgt rigtig godt med i store perioder i begge kampe.

LÆS MERE: Peter Hjermind: – Vi skal blive stærkere og hurtigere

Hos Rungsted har cheftræner Peter Hjermind valgt at fokusere på delmål i løbet af kampene, og medgiver at et nederlag i nogle tilfælde godt kan føles som en sejr alligevel, hvis man lykkes undervejs i kampen.

Benløse er det klart mere rutinerede hold, og den klare favoritværdighed ligger dog også på midtsjællændernes bord, spørgsmålet er bare hvordan de vil gribe det an mod et relativt defensivt orienteret udehold.

Kampstart: Klokken 15:00 i Dansk Kabel TV Arena

Link til streaming: Kampen streames ikke