Optakt: Benløse FC – Vanløse Floorball

Hård duel foran i kampen Benløse FC og Vanløse Floorball i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

ENDELIG! Første faceoff i herrernes Select Floorball Liga er lige på trapperne. De forsvarende danske mestre Benløse FC tager på hjemmebane i mod opkomlingene Vanløse Floorball, der leverede et flot grundspil.

Det er første kamp i over tre måneder, så begge hold skal givetvis lige spille sig igang i kampens indledning.

I grundspillet havde Benløse et relativt godt tag på Vanløse set over 60 minutter. Vanløse drillede dog Benløse i begge indbyrdes opgør. Senest da Benløse vandt 8-2 på hjemmebane, var Vanløse foran med 2-1 over midtvejs i kampen.

Vanløse skal komme ind til kampen med den energi og fightervilje der var holdets kendetegn igennem hele grundspillet. Den aggressive spillestil kan være et godt taktisk værktøj, som træner Johan Selander kan gøre brug af, men spørgsmålet er om det er noget det unge Vanløse-mandskab kan gøre en hel kamp mod et godt spillende Benløse hold?

Det forventer vi: Det bliver en kamp med højt tempo. Vanløse kommer formentlig med fuldfart i deres presspil, for at se hvor langt det kan tage dem, omvendt vil Benløse gerne spille floorball og det kan give et ganske underholdende kampbillede.

Historikken: Holdene har mødtes to gange i grundspillet i denne sæson, begge gange med Benløse-sejre. Vanløse mangler at sætte 60 gode minutter sammen mod de danskemestre, som har sejret 14-6 og 8-2.

Statistikken: Benløse har scoret 22 mål i to kampe mod Vanløse, set med de lilla briller så skal denne tendens ændres, hvis ønsket om point skal gå i opfyldelse. Vanløse starter mellemspillet med 0 points og Benløse starter med 4. Det hul i tabellen kan Benløse gøre næsten uoverskueligt for Vanløse med en sejr i kampen.

Hold øje med: “Efterårets profil” i grundspillet Fredrik Sjöstedt fra Vanløse skal ind og sætte et markant aftryk for Vanløse. Det er slutspil så mon ikke profilerne træder frem. For Benløse burde Anfører Jesper Roland være kommet sig fuldstændigt oven på sin skade fra efteråret – offensiv nøgle hos midtsjællænderne.

Skader/karantæner: Der er ikke meldt noget ud fra nogen af de to hold. Jesper Roland fra Benløse er klar igen efter sin drilske skade i efteråret.

Kampstart kl. 19:30 i Dansk Kabel TV Arena og du kan streame kampen her: