Optakt: Benløse FC – Vanløse Floorball

Christian Niekrenz og Niclas Hansen fra Vanløse Floorball jubler efter en scoring i mod Hvidovre Attack FC i SFL 21/22. Foto: Thomas Lunau

Spændende topopgør i vente når Benløse tager i mod Vanløse på hjemmebane. De to hold krydsede stave tidligere i sæsonen i Arena Nord Pokalturneringen, hvor Vanløse trak det længste står med en sejr på 4-3. Selvom det ligger lidt tid tilbage, så vil Benløse gerne revanche det nederlag.

LÆS MERE: Herreligaen: Statistisk-overblik for september

Hjemmeholdet vil i jagten på sejren formentlig søge, at dominere kampen med bolden for på den måde, at holde Vanløses profiler fra, at blive alt for synlige i kampen. Det kan derfor godt udvikle sig til en taktisk affære, hvor især Benløse vil arbejde hårdt på, at minimere antallet af boldtab. Cheftræner for Benløse, David de Fries, ligger derudover også fokus på større effektivitet foran:

– Mine forventninger til kampen er, at den bliver lige så tæt som sidst. Vi har haft nogle gode kampe og bygget videre på vores spil og koncept. For at vinde skal vi dog være skarpere foran mål og udnytte vores chancer.

Kampstart: D. 6/10 kl. 19.30 i Dansk Kabel TV Arena Hal A

Link til streaming: Benløse FC – Vanløse Floorball