Optakt: Benløse FC – Vanløse Floorball

Daniel MacCabe fra Benløse FC i kamp mod Simon Lehnert fra Vanløse Floorball i Pokalsemifinalen 19/20. Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse FC har lagt sig klart i spidsen af Select Herre Floorball Ligaens østlige række. Onsdag aften kommer Vanløse Floorball på besøg i Dansk Kabel TV Arena til et interessant opgør.

Vanløse SKAL helst have minimum et point i kampen og gerne flere, i mens Benløse lidt mere kan fokusere på spillet og få dynamikken i mellem kæderne til at spille.

Kan Vanløse overraske Benløse?

I første indbyrdes møde i mellem de to hold, have Benløse store problemer med Vanløse de første 25 minutter. Vanløse fik lagt et højt pres på dem og skabt kaoslignende tilstande overalt på banen, og det virkede til at skabe lidt uro hos de forsvarende danske mestre.

LÆS MERE: Head-2-Head: Benløse FC – Vanløse Floorball

Vanløse har siden hentet et par flotte sejre, og ligner lige nu et hold, som godt kunne skabe flere problemer for Benløse end de endte med at gøre i sidste møde. For selvom der var start problemer for favoritterne, så endte Benløse med at sejre sikkert 14-6.

Benløse ruller på tre kæder og det vil Vanløse formentlig også forsøge at køre på tre kæder så lang tid tempoet kan holdes oppe og man ikke giver for meget op i defensiven.

De skal præstere

Daniel MacCabe, var også vores profil fra Benløse i seneste opgør mod Vanløse. Denne gang er opgaven klar for landsholdsbacken, der skal ro på i Benløses opspil og MacCabe skal ind og lede og fordele boldene, når Benløse er på bolden og dermed undgå at Vanløses “kamakazifloorball” får skabt større udfordringer end hvad godt er.

Dennis Sjøstedt har egentlig leveret på et ok niveau. Der er kommet både bolde i kassen og assister til sine medspillere, men skal den svenske stjerne ikke kunne hæve sit niveau endnu mere? Sjøstedt har til tider virket en smule overtændt og lagt fokus et andet sted end på selve spillet. Rammer han niveau onsdag aften, en god mulighed for at drille Benløse.

Sidste tre indbyrdes kampe i ligaen

Vanløse Floorball – Benløse FC 6-14

Benløse FC – Vanløse Floorball 6-2

Vanløse Floorball – Benløse FC 2-10