Optakt: BFC Vendsyssel – Aab Floorball

Jannick Christoffersen fra AaB Floorball med bolden i en kamp mod Frederikshavn Blackhawks1 i SFL 21/22. Foto: Helge Overgaard

BFC Vendsyssel har fået en svær start på denne sæson, nuvel det nordjyske mandskab har kun spillet én kamp, men det var i mod Esbjerg Sharks, hvor det på hjemmebane blev et stort nederlag på hele 15-5.

På holdkortet var mange meget unge spillere, der blandt andet stadig gør sig på klubbens U15 hold, og derfor er erfaring en mangelvare og formentlig også fysiskstyrke. Netop den fysiske styrke bliver der brug for lørdag eftermiddag, når AaB Floorball kommer på besøg.

AaB-holdet er et hold, som er gode til at gøre kampene fysiske og intense, givet noget Vendsyssel nok gerne vil undgå med tanke på ovenstående. AaB fik store stryg af Frederikshavn Blackhawks1 i sidste weekend, men adskillige spillere manglede og er bare et par stykker tilbage i denne weekend, så AaB store favoritter.

Skal Vendsyssel optimere deres chancer for at vinde, må det forventes at det er en god ide at forsøge at holde i bolden, og få den så langt væk fra eget mål så ofte man kan og så tage kampen derfra. AaB og især Jannick Christoffersen vil lurer på spilvendinger i midtzonen.

Kampstart: Klokken 15:00 I Brønderslev Hallen

Link til streaming: Kampen streames ikke umiddelbart