Optakt: BFC Vendsyssel – Esbjerg Sharks FC

Oliver Frost fra BFC Vendsyssel ser til efter en nærkamp foran mål i en kamp i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Interessant matchup lørdag eftermiddag, i mellem BFC Vendsyssel og Esbjerg Sharks FC. De to hold mødtes fire gange i sidste sæsons op/nedrykningsspil, hvor vestjyderne snuppede tre sejre mod nordjydernes ene.

Esbjerg fik sig nogle dyre lærepenge i deres ligapremiere da Sunds Seahawks kørte oprykkerne over med klare 15-2, det blev dog til oprejsning en uge senere, da Århus FK blev sendt hjem med et nederlag på 5-2 efter have ført med 2-0.

BFC Vendsyssel har endnu deres første kamp til gode i Select Herre Floorball Ligaen, så det er svært at vide, hvor nordjyderne står, spillemæssigt. På papiret, skulle holdet været tæt på det der afsluttede sæsonen i sidste sæson og derfor ligner den lille favoritværdighed til gæsterne, omend der er lagt op til en tæt match, hvor marginalerne kan få den afgørende rolle.

Esbjerg har i de første to kampe tydeligt vist, at de er kommet for at spille underholdende floorball, også selvom modstanden er hård, derfor kunne der være lagt op til at det bliver et hjemmehold, der fokusere lidt mere på spilvendinger og en disciplineret defensiv.

Kampstart: Klokken 15:00 i Brønderslev Hallerne

Link til streaming: Kampen streames umiddelbart ikke