Optakt: BFC Vendsyssel – SEIF Tornados

Faceoff i kampen mellem BFC Vendsyssel og SEIF Tornados i SFL 20/21. Foto: Floorballportalen.dk

Det kunne have været det helt store drama, der ville være i vente onsdag aften, når BFC Vendsyssel tager i mod SEIF Tornados i Select Herre Floorball Ligaen.

Men kampen står nu tilbage, som lidt af en fuser, fordi Tornados sejrede i seneste indbyrdes opgør der betyder at Vendsyssel ikke kan nå 3. pladsen og dermed en plads i mellemspillet.

Ny mulighed for sejr

Selvom kampen ikke har den store betydning i forhold til tabellen, så er der stadig en hel del på spil. De to hold er et godt stykke efter de øvrige hold i vest-rækken og derfor er det måske sidste mulighed for at vinde en kamp i grundspillet i Select Floorball Ligaen.

LÆS MERE: Head-2-Head: BFC Vendsyssel – SEIF Tornados

Tornados har så godt som sikret sig trejdepladsen, så de skal måske finde et ekstra skud motivation, for at sætte sig helt op. Hvorimod BFC Vendsyssel meget gerne vil have en sejr, efter flere store nederlag.

En sejr til det unge Vendsyssel hold, kan betyde rigtig meget i udviklingen af holdet, og det må derfor være ekstra sat op for at levere et sidste godt indtryk.

De skal præstere

Der var usikkerhed omkring tjekkiske Martin Remes inden TV-kampen i torsdags, men han spillede alligevel nogle skift. Hvis han er klar til kamp, onsdag aften, så skal han være iøjnefaldende. Har offensiv upside, der gerne skulle kaste nogle mål af sig i mod en modstander der ikke er lige så stærk som de øvrige.

Emil Kajgaard har stået lidt i skyggen af Jacob Olsen og Jonas Johansen de sidste par kampe. Men Kajgaard er et stort talent og en meget lovende spiller, han har meget mere i tanken at give af. En superkamp mod Vendsyssel, vil gøre det næsten umuligt for hjemmeholdet at vinde.

Sidste tre indbyrdes kampe i ligaen

BFC Vendsyssel – SEIF Tornados 5-9

SEIF Tornados – BFC Vendsyssel 8-1

SEIF Tornados – BFC Vendsyssel 5-8