Optakt: Copenhagen FC – Benløse FC

Foto: Thomas Krogh Photography

Copenhagen FC skal forsøge at rejse sig, ovenpå det smertefulde nederlag til Vanløse Floorball i sidste weekend. Opgaven er dog den sværest mulige, når de forsvarende mestre fra Benløse FC står på den anden side af midterlinjen.

Det har været tydligt i de første tre kampe for Copenhagen i ligaen, at der mangler noget spids på holdet, og de mange unge spillere kæmper alt hvad de kan. Det var nok til en sejr mod Rødovre FC, men mod Hvidovre så man manglende rutine komme til udtryk.

De forsvarende mestre i gear

Benløse FC virker til at være i gear, og har scoret masser af mål i holdets første to kampe i Select Herre Floorball Ligaen. Hele 23 mål er der sendt i kassen på kun to kampe og savnet af Mathias Glass virker for en stund til at være forsvundet.

Copenhagen vil formentlig prøve at spille med i Benløses tempo. Det vil ligne Valby-klubben meget dårligt, ikke at forsøge at spille egen chance i stedet for at forsøge at gå på kompromis. Spørgsmålet er bare om Benløse får hul på bylden tidligt, og dermed tvinger hjemmeholdet endnu længere frem på banen, og dermed give endnu mere offensivrum til Benløse-angriberne.

Det vil være to hold som ruller på tre kæder langt det meste af tiden, for at kunne holde højt tempo.

De skal præstere

Den københavnske defensiv skal stå knivskarpt lørdag eftermiddag. Copenhagen gav hele 11 mål op i mod Hvidovre og det er alt for mange, hvis man vil vinde floorballkampe. Rasmus Engelhardt Frie og de to rutinerede backer Kasper Abildgaard og Simon Bondo skal gå forrest og sikrer det defensive fort holdes så længe som muligt.

Mathias de Fries skal holde “kæden stram” i Benløses andenkæde. I de to første kampe har Benløses anden femmer leveret offensivt, og det skal den også gøre i et opgør, som dette. De Fries har sat Mathias Mortensen op alle fire gange, denne har scoret, og kan de smide et par bolde i kassen igen, bliver det svært for Copenhagen.

De sidste tre indbyrdes opgør i ligaen:

Copenhagen FC – Benløse FC 6-10

Benløse FC – Copenhagen FC 4-2

Benløse FC – Copenhagen FC 13-5