Optakt: Copenhagen FC – Hvidovre Attack FC

Timeout i kampen mellem Copenhagen FC og Hvidovre Attack FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Så mødes Copenhagen FC og Hvidovre Attack FC. De to hold mødtes også i tirsdag i samme hal. Her var Copenhagen fremragende i den første halvdel af kampen og havde blandt andet 4-1 efter første periode.

Det var også Copenhagen FC førte også inden tredje periode, dog kun med 5-4. Hvidovre leverede comebacket i trejde periode, og sikrede sig dermed billetten til pokalkvartfinalen med en 7-5 sejr.

Nu er det så tre points der er på spil og nye 60 minutter der skal spilles. Hvidovre så shaky ud i tirsdags, men de har fundet en formel til at vinde uanset hvad. Men troen på tingene må ikke blive en sovepude for det ambitiøse mandskab fra Vestegnen.

LÆS MERE: Herreligaen: Statistisk-overblik fra september

Copenhagen vil komme blæsende ud. Det virker til at være en god måde at indlede kampene på. Sådan har det næsten været i alle Valby-mandskabets kampe i denne sæson, nu mangler de hårdt prøvede Jari Tamminen-tropper blot at sætte 60 gode minutter sammen, så sæsonens første sejr kan komme i hus.

Kampbilledet bliver formentlig meget lig det vi så i tirsdags. Copehagen aggressive uden bold, og vil gerne søge Hvidovre-målet hurtigt for at komme på afslutning. Det er nærmest lige modsat for Hvidovre, der kører et lidt mindre aggressivt styrspil uden bold og spiller noget mere kontrollerende med bolden.

Kampstart: Klokken 16:00 i Gl. Valby Hal

Link til streaming: Copenhagen FC – Hvidovre Attack FC