Optakt: Copenhagen FC – Hvidovre Attack FC

Foto: Thomas Krogh Photography

For under 48 timer siden stor Hvidovre Attack FC på banen i Benløse til TV-kampen på Sport Live, nu venter en ny kamp lørdag eftermiddag i Gl. Valby hallen, hvor et ungt og løbe stærkt Copenhagen-mandskab står klar.

“Young guns” mod “Big guns”

Dagens match bliver de unge, upcoming spillere fra Copenhagen mod de bundrutinerede landsholdsspillere fra Hvidovre.

Hvidovre vil nok rigtig gerne gå ind og diktere tempoet i kampen, så ikke de skal ud og bruge unødvendige ressourcer på at løbe forgæves meter, mod de hurtigere Copenhagen spillere. Desværre for Hvidovre mistede de den tidligere landsholdsspiller Claus Nisbeth til en baglårsskade i torsdagens kamp. Men det giver formentlig plads til Mathias Thorsen der kom ind i stedet for netop Nisbeth i samme kamp og scorede.

Hvidovre-træner Oscar Eklund VIL vinde denne match, så det bliver ikke til spilletid for de unge talenter i kampen, med mindre løjerne kommer under total kontrol. Copenhagen derimod vil nok ikke være bange for at bruge mange folk, da tempoet skal forsøges skubbet helt op under taget. Mattias Hacke Johansson var ikke helt tilfreds med sine Copenhagen-spilleres præstation i onsdagens sejr over Rødovre, så dette skal forbedres lørdageftermiddag.

De skal præstere

Copenhagens opspil skal præstere. Bolden skal vandre hurtigt og effektivt fremad i banen. Og det skal helst ende med en afslutning hver gang. Det etablerede spil fungerede ikke optimalt i onsdags og det skal forbedres, hvis der skal point på tavlen i denne kamp.

Emil Odfeldt skal trække et stort læs ned igennem midten af banen for Hvidovre. Udover Odfeldt producere offensivt, så bliver han vigtig til at neutralisere Copenhagens bedste offensive kort, der dog er et par stykker, den unge alder til trods. Sidste Hvidovre gæstede Gl. Valby Hallen havde Emil Odfeldt i øvrigt en brand kamp med fire scoringer i en 5-4 sejr.

Sidste tre indbyrdes opgør i ligaen:

Hvidovre Attack FC – Copenhagen FC 10-5

Copenhagen FC – Hvidovre Attack FC 4-5 (ot)

Copenhagen FC – Hvidovre Attack FC 3-8