Optakt: Copenhagen FC – Rødovre FC (TV-kamp)

Magnus Møller fra Copenhagen FC i kamp mod Vanløse Floorball i SFL 20/21. Foto: Jakob Carlsen

Vigtig, meget vigtig match i den østlige del af Select Herre Floorball Ligaen, der afvikles torsdag aften, når Sport Live blænder op for ugens TV-kamp. Copenhagen FC mod Rødovre FC bliver en neglebidder for de to holds fans og organisationer.

Rødovre SKAL vinde for at holde liv i muligheden for at spille med om en plads i mellemspillet resten af grundspillet. Copenhagen FC har lidt points på kontoen, men kan med en sejr, bringe sig helt tilbage i kampen om den vigtige 3. plads.

Klassisk seks points kamp

Det bliver forventeligt en tæt kamp, hvor de to hold kommer til at kæmpe om marginalerne, ved udkæmpe mange fysiske dueller rundt om på banen. Der er ingen, der er i tvivl om kampens betydning, og derfor kunne det meget vel blive rodet i den første del af kampen, hvor ingen vil begå fejl, der koster bagude.

Copenhagen har hjemmebane og vil nok også qua deres meget energiske styrespil forsøge at tage styring på kampen, men de har i de første kampe i sæsonen ikke haft bolden så meget, så de skal være klar til at håndtere kuglen og initiativet.

Rødovre spiller kun på to kæder, og deres udfordring kan blive energien. Er der nok i tanken til at være med i alle 60 minutter? I sidste indbyrdes kamp startede Rødovre rigtig fint, men havde ikke meget at skyde med i tredje periode og derfor kom de aldrig tilbage i kampen.

Overordnet set er det to hold, som ikke er specielt langt fra hinanden på det tekniske niveau, men bredden kan være en faktor i hvad man roligt kan kalde en seks-points-kamp.

De skal præstere

Magnus Møller har været den mest iøjnefaldende spiller hos Copenhagen FC i sæsonens indledning. Den energiske forward har sendt fire bolde i kassen og virker til at have lagt et lag på sit niveau i forhold til sidste sæson. Hans tempfyldte og frygtløse spillestil kan godt blive en vigtig nøgle i en tæt match.

Jacob Stenkilde ser ud til at have erobret pladsen som førstekeeper i Rødovre i de første kampe af sæsonen. Men den høje keeper med floorballopvæksten på Stevns så ikke god ud i mod Vanløse, da Rødovre senest tabte 10-1. Uanset om det er Stenkilde eller Oliver Have som starter skal de spille på højt niveau og rammer de topniveau, så er alt muligt for Rødovre.

Sidste tre indbyrdes kampe i ligaen:

Rødovre FC – Copenhagen FC 4-6

Copenhagen FC – Rødovre FC 4-3

Rødovre FC – Copenhagen FC 4-6