Optakt: Copenhagen FC – Rungsted-Hørsholm

Copenhagen FCs cheftræner Jesper Schow, på bænken under en træningskamp i 20/21. Foto: Copenhagen FC

Lørdag d. 21. Nov. kl. 16.00, Gl. Valby hal.

Det er ikke mere end små 14 dage siden, at de to hold mødte hinanden. Og det var som forventet et Copenhagen hold som vandt overbevisende.

Returopgøret bliver absolut ikke nemmere, idet Copenhagen nok er Danmarks stærkeste hold. Men efter et par gode træninger i Rungsted-Hørsholm lejren, så er holdet klar til at kæmpe fra start til slut. Og som Rungsted-Hørsholm’s træner Martin Nicolaisen siger, så gælder det om at spille klogt.

Der er ingen tvivl om at Copenhagen løber med sejren, spørgsmålet er blot med hvor meget. Og så bliver det spændende at se om gæsterne igen kommer på måltavlen.

LÆS MERE: Optakt: Rødovre FC – Hvidovre Attack FC

Copenhagen’s træner Jesper Schow Petersen, sætter her ord på hvilke tanker han har om kampen:

– Lørdag bliver det gensyn med Rungsted-Hørsholm i egen hule. En kamp vi ser frem til og spillelysten hos pigerne er enorm. Vi har fire afbud, alle på backpladsen, hvilket har betydet lidt rotation i flere kæder. Spændende at se hvad det skaber af muligheder og udfordringer.

– Heldigvis er truppen stor og alle leverer godt på træningerne, så det burde kunne hænge fornuftigt sammen. Rungsted-Hørsholm arbejdede hårdt sidste gang og vi tænker de nok kommer fulde af energi, hvorfor vi har haft lidt mere fokus på aftalerne defensivt i denne uge, selvom vi primært vil spille fremad med så højt tempo som muligt.