Optakt: Copenhagen Floorball Club – Vanløse Floorball

Simon Bondo fra Copenhagen FC i kamp mod Rasmus Kiel fra Rødovre FC. Foto: Jakob Carlsen

Super interessant matchup vi får i den østlige del Select Herre Floorball Ligaen. Copenhagen FC har hjemmebane mod Vanløse Floorball, der har forstærket sig markant op til denne sæson.

Oppoturnistisk kaos floorball

Vanløse spillede i mod Benløse FC i sidste weekend en aggressiv form for forsvarsspil, hvor der blev presset næsten over hele banen. Konceptet holdt ikke helt vand i mod Benløse, men man må formode at det er noget Johan Selander gerne vil teste af i mod en dårligere modstander.

Copenhagen har en lang række meget unge spillere, og de spiller af natur meget opportunistisk og målsøgende. Derfor kan det blive ganske underholdende lørdag eftermiddag når de to hold tørner sammen. Spørgsmålet er vel ret beset om vi også får en masse mål, eller målmændene kan steppe up?

De skal præstere

Simon Bondo er anfører og ham der skal gå forrest i hvad man kan kalde en seks-points kamp. Det er et opgør ingen af de to hold har råd til at tabe og derfor er det vigtigt med solidt lederskab til at styre tropperne. Bondo og den øvrige Copenhagen-defensiv lukkede hele 11 mål ind mod Hvidovre og det er alt for mange mål, det skal gøres bedre på lørdag.

Vanløse skal formentlig op og scorer en del mål for at vinde deres kampe, defensiven så i hvert fald “shaky” ud i mod Benløse og fokus lå også på den offensive indsats både med og uden bold. Derfor får Vanløse brug for nogle mål, og de skal blandt andet komme fra lille, men super energiske Nicolai Børner. Den lille forward har et godt skud og er god til at opsøge målchancerne.

Sidste tre indbyrdes kampe i ligaen:

Vanløse Floorball – Copenhagen FC 2-5

Copenhagen FC – Vanløse Floorball 10-4

Copenhagen FC – Vanløse Floorball 12-3