Optakt: Esbjerg Sharks FC – Sunds Seahawks

Mikkel Skov, Søren Holm og Kristoffer Handgaard fra Sunds Seahawks fejrer en scoring mod Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Esbjerg Sharks er tilbage i Select Herre Floorball Ligaen efter mange års fravær, det bliver derfor lidt af en debut for den vestjyske klub, når de får besøg af Sunds Seahawks, der sammen med Frederikshavn Blackhawks er blandt favoritterne til DM-guldet i denne sæson.

Sunds Seahawks kommer til Esbjerg for at hente tre stensikre points, men midtjyderne havde deres problemer i deres 2. runde pokalkamp mod Team Aarhus, hvor det “kun” blev til en 7-4 sejr. Derfor kan der måske godt ligge endnu en svær kamp at vente på favoritterne fra Sunds.

Esbjerg er et hold, som spiller friskt til, og vil ikke bare affinde sig med at blive trykket ned og gjort til træningskegler, så selvom vi nok vil se Sunds mest på bolden, vil hjemmeholdet gå efter de offensive muligheder der ligger foran dem i løbet af kampen.

Som sidenote skal det nævnes at Esbjerg Sharks cheftræner Peter Hug i flere sæsoner har været tilknyttet Sunds’ ligahold, så der ligger nok lidt noter på dagens modstander i trænermappen hos Peter Hug.

Kampstart: Klokken 19:30 i EFI-Hallen.

Link til Streaming: Kampen bliver ikke streamet