Optakt: Fr. havn Blackhawks – Sunds Seahawks FC

Anders Tengnagel fra Frederikshavn Blackhawks i duel med Kristoffer Handgaard fra Sunds Seahawks FC i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Sunds Seahawks FC har revanche til gode når de møder Fr. havn Blackhawks i denne uges TV-Kamp på Sport Live. Det blev i sæsonens første opgør mellem de til hold til en 4-1 sejr til nordjyderne. Cheftræner for Sunds, Mathias Nordmann, ser frem til en tæt fight, hvor hans hold skal vise forbedringer både defensivt og offensivt:

– Vi har talt om, at vi giver dem for lette mål, og har forsøgt at lave planer for, hvordan vi undgår det. Derudover skaber vi ikke nok offensivt. Vi har derfor haft en del fokus på vores spil med bold samt powerplay.

I den anden lejr har cheftræner, Andreas Glad, i høj grad lagt vægt på, at holdet skal fortsætte med, at vise den rette indstilling i kampene:

– Jeg håber, at se gutterne stå op for hinanden i disse kampe, vise sammenholdet og det hårde arbejde, som gav os sejren for et par uger siden mod netop Sunds.

Andreas fortæller endvidere, at rammer de samme skarphed som i den seneste kamp, både offensivt og defensivt, så står hans hold også med de tre point efter dagens kamp.

Kampstart: D. 10/10 kl. 14.00 i Arena Nord, Frederikshavn.

Link til streaming: Kampen vises på Sport Live.