Optakt: Frederikshavn Blackhawks – BFC Vendsyssel

Foto: Helge Overgaard

Så er det igen tid til kampe fra Select Herre Floorball Liga vest. Frederikshavn Blackhawks tager i mod BFC Vendsyssel, i en kamp, som ingen betydning har tabellen, men er vigtig for de kommende måneder for begge hold.

LÆS MERE: Wennbring: – Vi har fokus på os selv

Hver sit udgangspunkt

Frederikshavn Blackhawks skal op i gear igen, efter en måneds kamppause, de har to kampe til at finde tilbage til det koncept der fungerede så godt inden Coivd-19 pausen. En perfekt mulighed mod et BFC Vendsyssel mandskab der har haft det svært.

BFC Vendsyssel har fokus på sig selv siger cheftræner Mattias Wennbring. En klog udmelding, når man ser på holdets efterår i ligaen. Der er nok ikke nogen tvivl om at det unge og hårdt prøvet mandskab har haft godt af den ufrivillige pause, og nu har haft mulighed for at samle ny energi.

LÆS MERE: Head-2-Head: Frederikshavn Blackhawks – BFC Vendsyssel

Det bliver en stor mundfuld der venter i Frederikshavn i dag for Vendsyssel, hvor defensiven skal være klar til at modstå et stort pres og spilvendingerne skal være skarpe for at straffe Blackhawks boldbesiddende spillestil.

De skal præstere

Rasmus Larsen har haft en rigtig god sæson. Den unge all-round offensiv-spiller er rykket op i hierarkiet hos Blackhawks og været stærkt spillende hele efteråret. Vigtigt at han går ud i en kamp hvor der vil være mange offensive aktioner, og træder i karakter og viser han stadig er i storform.

LÆS MERE: Jonas Sønderby: – Defensivt fokus mod Blackhawks

Emilio Lassfolk har været hårdt testet i hele grundspillet for BFC Vendsyssel, men den finske keeper har faktisk præsteret på et rimelig højt niveau. Den defensive organisation vil nyde godt af, hvis han rammer noget der ligner topniveau og give tro på tingene for BFC Vendsyssels defensiv.

Sidste tre indbyrdes kampe i ligaen

Frederikshavn Blackhawks – BFC Vendsyssel 15-2

BFC Vendsyssel – Frederikshavn Blackhawks 2-16

Frederikshavn Blackhawks – BFC Vendsyssel 14-3