Optakt: Frederikshavn Blackhawks – Hvidovre Attack FC

Rasmus Larsen fra Frederikshavn Blackhawks i kamp mod Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Formstærke Frederikshavn Blackhawks tager lørdag eftermiddag kl. 14:00 i mod fraværsramte Hvidovre Attack FC i denne rundes TV-kamp på Sport Live.

LÆS MERE: Herreligaen: SEIF Tornados – Fr. havn Blackhawks i tal

Frederikshavn Blackhawks slog uden problemer SEIF Tornados i deres midtuge kamp med 7-2, i en match, hvor flere startere blev hvilet eller brugt mindre end de plejer.

Tilmed var Anders Kjær med på bænken, men fik ikke spilletid, den gik i stedet til Mathias Hansen, der har stået i skyggen af velspillende Mathias Saaby i sæsonen.

For Hvidovre Attack er dette en “gratis” kamp. Ingen forventer at et amputeret udehold, skal lykkes med at få nogle points med hjem fra Frederikshavn. Denne indgangsvinkel skulle gerne give de mange unge spillere mindre pres at spille under og større mulighed for at overraske.

Det forventer vi: Det bliver formentlig ganske målrigt og med flest mål til hjemmmeholdet. Hvidovres offensiv er dog ikke uden evner og med lidt held i sprøjten kan de godt give Blackawks-defensiven problemer.

Historikken: De to mandskaber mødtes kun en gang i sidste sæsons mellemspil, og her blev det til en smal 5-4 sejr til Blackhawks. Den kamp kan dog ikke rigtig bruges til noget i denne sammenhæng, fordi det langtfra er det Hvidovre-hold der står på banen til denne match.

Statistikken: Frederikshavn Blackhawks har ikke tabt på hjemmebane i ligasammenhæng i over tre år, det er derfor noget en statistisk trend Hvidovre skal ud og bryde, omvendt er Hvidovre netop det hold, som har været tættest på i samme periode, at bryde denne stime.

Hold øje med: Jonas Nordheim og Mathias Hørby er tilbage, hvor det hele startede. De to ex-frederikshavnere er profiler på Hvidovre-holdet og vil helt sikkert gøre hvad de kan for at stå stærkt i billedet på deres gamle hjemmebane. Hos hjemmeholdet kan en spiller som Frederik Nielsen måske igen se frem i mod en særdeles produktiv eftermiddag.

Skader/karantæner: Flere startere sad ude i midtuge kampen for Blackhawks, og det kan ikke afvises at nogle døjer med lidt småskader, det skal derfor blive interessant at se om Jonathan Velgaard, Mads Larsen, Jacob Strøm er tilbage lørdag. Omvendt var der mellemspilsdebut til Andreas Fredén og Søren Bjerregaard, så Coach Andreas Glad har rigeligt med brikker at rykke rundt med. Hvidovre Må stadig se bort fra holdets kaptajn Frederik Kobberup der døjer med anklen, han skulle dog være tæt på at være tilbage og må betegnes som dag-til-dag. Derudover mangler Jannik Trolle, Emil Odfeldt og Marko Krogsgaard der alle er færdige for sæsonen.

Husk at du kan se kampen, der spilles i Idrætshallen i Frederikshavn, direkte kl 14:00 på Sport Live.