Optakt: Frederikshavn Blackhawks – Sunds Seahawks

Sunds Seahawks - Frederikshavn Blackhawks fra SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Den udsatte premierekamp i mellem de to favoritter i den vestlige del af Select Herre Floorball Ligaen Blackhawks og Seahawks. De mødtes for 10 dage siden. Her blev særdeles tæt, mon ikke vi får en gentagelse.

Special teams bliver afgørende

Der bliver ofte snakket om at overtal og undertalsspillet skal sidde lige i skabet i de tætte og vigtige kampe. Denne match er ikke nogen undtagelse. Sunds har været frygtindgydende i powerplay i denne sæson og det skal Blackhawks have sat en stopper for.

LÆS MERE: Head-2-head: Blackhawks – Seahawks

Omvendt skal Sunds også sørge for at deres overtalsspil ikke bliver for omstændigt. Blackhawks er eneste hold i ligaen med mål scoret i mens de har været i undertal, til gengæld har de scoret hele fire gange!

I fem mod fem, vil det blive intenst. Blackhawks vil angribe kampen med tre kæder og relativt aggressivt pres på Sunds, hvis ikke på hele banen, så i hvert fald med et styrespil der vil tvinge kvaliteten af gæsternes pasningsspil op på højeste niveau.

Sunds vil bringe to særdeles skarpe kæder. Herfra vil der måske blive plads til en enkelt eller to rotationsspillere for at aflaste de folk, som får mange minutter i morgen.

De skal præstere

Dennis Torp har efter genkomsten til Blackhawks set skarp ud. Torp er rykket rundt på forskellige positioner og klaret det til UG. Mon ikke den fysisk stærke to-vejsspiller får til opgave at udfylde en centerrolle, hvor han kan bidrage maksimalt i begge ender, med sin energi og gode spilforståelse.

LÆS MERE: Gameplan: Andreas Glad vs Mathias Nordmann

De store kampe kalder på de store spillere skal præstere. Mikkel Skov har været i fin form i denne sæson ind til nu, og Sunds har brug for mere end nogensinde at landsholdsanføren træder i karakter og sætter et par kasser, så de kan få skovlen under Blackhawks og komme tilbage i kampen om førstepladsen i vest.

Seneste tre indbyrdes opgør i ligaen:

Sunds Seahawks – Frederikshavn Blackhawks 4-5

Sunds Seahawks – Frederikshavn Blackhawks 8-3

Frederikshavn Blackhawks – Sunds Seahawks 6-4