Optakt: Frederikshavn Blackhawks – Sunds Seahawks

Foto: Helge Overgaard

Revanche er på bordet, når Frederikshavn Blackhawks på hjemmebane tager i mod Sunds Seahawks onsdag aften.

Sunds spillede ikke nogen god kamp i første i de to første perioder af pokalopgøret for et par uger siden. Frederikshavn dominerede og havde kontrol på kampen med 4-0 efter 2. periode.

I tredje periode fik Seahawks momentum og leverede et flot comeback og det er den indsats midtjyderne skal tage med til Nordjylland for at kunne hente tre vigtige points med hjem.

Mange mål

Forvent en relativ åben kamp, hvor der vil blive scoret en del mål. Blackhawks spiller i denne sæson med et ungt målmandsteam, og der vil naturligvis udfald undervejs. Men Sunds må formentlig undvære deres klare førstevalg Julian van Enkevort der er taget til Holland for at arbejde.

Hvis ovenstående er korrekt, så kan det godt ske, at de to hold, som er meget stærke offensivt, kan få sat en del mål på tavlen. Sidste opgør endte 5-5 i ordinær tid og hvis Mikkel Skov og resten af Sunds holdet kommer igang tidligt, så kan det blive rigtig underholdende.

De skal præstere

Landsholdsback Jesper Schmidt er rigtig stærk i det offensive spil, men han skal skærpe sit fokus defensivt, så Mikkel Skov og Co. igen kan holdes i kort snor, som tilfældet var i de første to perioder i sidste opgør. Schmidt er også styrmand i Blackhawks powerplay, så der ligger en stor rolle og venter på den offensivt indstillet frederikshavner.

Mikkel Skov er en klassespiller, men landsholdsanføren var nærmest usynlig i hele pokalopgøret, på nær et par minutter, hvor han satte en scoring og lagde op til en anden. Skov i hopla, så har Sunds et rigtig godt skud mod at snuppe sejren i Nordjylland onsdag aften.

Sidste 3 indbyrdes opgør i ligaen

Sunds – Frederikshavn 8-3

Frederikshavn – Sunds 6-4

Sunds – Frederikshavn 6-5