Optakt: Frederikshavn Blackhawks1 – AaB Floorball

Kasper Kajgaard fra Frederikshavn Blackhawks driver bolden frem over banen i Pokalsemifinalen 2021. Foto: Thomas Krogh Photography

De forsvarende pokalmestre fra Frederikshavn Blackhawks har sæsondebut, når de på hjemmebane tager i mod AaB Floorball, der er med på en B-licens i Select Herre Floorball Ligaen.

AaB har et hold, som besidder ganske meget ligaerfaring, og der skal ikke mange spillere til, før det Aalborgensiske mandskab har et hold, som kan drille topholdene på en god dag, fx som i sidste sæson, hvor Frederikshavn kun vandt med 4-2 i pokalturneringens indledende runder.

Frederikshavn Blackhawks har mistet et par spillere inden denne sæson, men det er stadig et absurd bredt hold cheftræner Andreas Glad har til rådighed, spændende hvordan den tidligere landsholdsspiller blander kortene til denne sæson, i forhold til at han i sidste sæson havde forholdsvis fast kædeformationer.

Kampbilledet lørdag eftermiddag, vil formentlig blive dikteret af hjemmeholdet, med gæsterne lurerne på kontra og forsøge at udnytte at favoritterne bliver lidt for offensive i deres tilgang til kampen undervejs. AaBs Jannick Christoffersen har fået en god start på sæsonen og leverede senest 1 mål og 3 assister mod Blackhawks2 i midtugen.

Kampstart: Klokken 15:30 i Abildgård Hallen

Link til streaming: Kampen streames umiddelbart ikke