Optakt: Frederikshavn Blackhawks1 – Sunds Seahawks

Anders Tengnagel fra Frederikshavn Blackhawks i en nærkamp med Morten Handgaard fra Sunds Seahawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Topopgøret i vest, ser ud til at blive lidt af en lækkerbisken for floorballelskere, når Sport Live blænder op for livefloorball klokken 14:00. Frederikshavn Blackhawks1 har hjemmebane mod et på papiret voldsomt forstærket Sunds-hold.

LÆS MERE: Mathias Nordmann: – Vi ved ikke hvor vi står

Om Sunds er så forstærket på banen, vil tiden vise, men der er nok ingen tvivl om at de tre tidligere landsholdsspillere i form af Mathias Tolbod, Christian Bendtsen og Brian Nielsen, helt givet vil få en impact – på et tidspunkt.

Vi får dem næppe at se på banen i dag, og hvis vi gør, så bliver det som supportingcast til de øvrige Sunds-profiler, der skal trække læsset. Mikkel Skov skal have en nøglerolle i dagens match, hvis Sunds skal tage sejren med hjem fra det nordjyske, det vil betyde at Frederikshavn skal bruge lidt flere ressourcer på ham, og det kan set med Sundsbriller åbne op for at andre kan udnytte den ekstra plads.

LÆS MERE: Andreas Glad: – Nye folk i alle formationer

Alt dette ved Frederikshavn selvfølgelig godt, og selvom Andreas Glad igår udtalte til Floorballportalen.dk at der var nye folk i alle formationer, så ved han godt, hvor han skal sætte ind over Sunds’ offensive profiler.

Frederikshavn vil formentlig gå ind til kampen med to rullende kæder, men ret hurtigt rulle deres tredje kæde ind, som et ekstra våben, nøjagtig som vi så det i sidste sæson.

Kampstart: Klokken 14:00 i Arena Nord

Link til streaming: Kampen vises direkte på Sport Live.