Optakt: Herning Pirates – Århus FK

Lærke Lysdahl og Yessika Buchhave i kamp for Århus FK i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Select Floorball Liga – Vest

Herning Pirates – Århus FK – Lørdag 31 okt. kl. 11.30

Det er to hold der møder hinanden, som i den grad har fået vind i sejlene.
Det virkede til at holdet fra Århus var kommet lidt sent i gang, og lige skulle have de sidste brikker på plads, lige op til turnerings start. Men det er de i den grad kommet efter, og de har spillet nogle utrolig tætte kampe, især mod AaB.

LÆS MERE: Dameligaen: To kampe blev spillet i Vest

Herning er også blevet bedre og bedre, hvor de bl.a. har fået vist at de kan score mange mål på det sidste. Holdet har stille og roligt udviklet sig, sæson efter sæson, og vi har spurgt holdets træner Kaj Jensen, hvilket tanker han har om morgendagens kamp:

– Det er en af vores store kampe, mod et godt Århus hold, som vi har glædet os helt vildt til at spille. Vi føler i år, at vi er kommet et lille skridt videre, og tættere på de tre storhold i vest.

LÆS MERE: Dameligaen: Søndagens kampe i tal

– Kampen mod Århus tror jeg vil blive meget tæt, som den første kamp var.
Jeg tror at Powerplay og boxplay kan blive det der kan afgøre kampen, og vi vil prøve at køre videre på noget fra de gode kampe mod Blackhawks, hvor vi fik vist, at vi godt kan lave mange mål, samt kampen mod AaB, hvor vi tabte en tæt kamp 4-2.

– Vi vil som altid prøve at ligge et hårdt pres og masser af fysik på modstanderne, og så har vi fået lidt støre bredde på holdet, efter at vi er kommet i samarbejde med Snejbjerg Snipers.