Optakt: Hvidovre Attack FC – Benløse FC

Foto: Thomas Krogh Photography

Hvidovre Attack FC mod Benløse FC bliver sidste kamp inden en ufrivillig kamppause på mindst fire uger. Det skal derfor bliver spændende at se hvilken mental forfatning de to hold kommer i. Der var ellers lagt op til et stor slag, men mon ikke toppen af spændingen er taget af, med den store usikkerhed der lurer om fremtiden.

LÆS MERE: Highlights: Benløse FC – Hvidovre Attack FC

Hvem tager initiativet?

Begge hold kan godt lide at have bolden, men nogen gange kan en kamps betydning, eller skader mm ændre på den præmis. Benløse burde være i stærkeste opstilling. Mathias de Fries og Jesper Roland har været tvivlsomme, men er begge med.

Derfor bliver det med tre kæder at Benløse angriber kampen og et formentlig med en ambition at presse Hvidovres to kæder. Hos Hvidovre er Marko Krogsgaard fraværende og tidligere på sæsonen blev Claus Nisbeth langtidsskadet og derfor skal der nu nye folk ind og tage ansvar.

Hvidovre har fået Oscar Eklund tilbage på banen og han vil gå ind og diktere spillet for Hvidovre. Men kan hjemmeholdet, holde tempoet nede så de kan stå distancen i tre fysisk hårde perioder, uden at begå fejl?

LÆS MERE: Hvidovre Attack FC besejrede de forsvarende pokalmestre

De skal præstere

Oscar Eklund skal finde balancen i mellem at være spiller og have fokus på eget spil og samtidig coache intenst i en meget vigtig kamp. Eklund har uden tvivl de spillemæssige egenskaber til at være en profil, men han skal også kunne vinde det taktiske slag.

Jesper Roland er tilbage fra skade og det skal blive spændende om den elegante center er 100% klar. Roland er den store offensive drivkraft for Benløse og kan han ikke holde hele kampen, er det spændende om Benløse har en mere effektiv plan end den de benyttede ude mod Copenhagen, som ikke fungere specielt godt.

Sidste tre indbyrdes kampe i ligaen:

Benløse FC – Hvidovre Attack FC 9-5

Benløse FC – Hvidovre Attack FC 4-5

Hvidovre Attack FC – Benløse FC 3-7