Optakt: Hvidovre Attack FC – Copenhagen FC

Jannik Trolle fra Hvidovre Attack FC forsøger at nå bolden i en kamp i SFL 20/21 mod Copenhagen FC. Foto: Thomas Krogh Photography

Ny runde i Select Herre Floorball Ligaen og nyt spændende matchup i vente. Hvidovre Attack FC tog en vigtig sejr hjemme mod Vanløse i midtugen og lørdag eftermiddag står der igen vigtige points på spil, når Copenhagen FC gæster Avedøre Idrætscenter.

Copenhagen førte 4-2 på udebane mod Benløse i deres første kamp i sæsonen, men måtte se de forsvarende mestre comebacksejre med 5-4, dog først efter overtid. Dermed et point til Copenhagen, der på dette tidlige stadie i sæsonen lidt anses som en darkhorse til en af de tre pladser i mellemspillet efter nytår.

LÆS MERE: Hvidovre og Vanløse i intens fight med sen afgørelse

Jori Tamminen, cheftræner i Copenhagen FC var yderst tilfreds med sit holds indsats igennem alle 60 minutter, så derfor må det forventes at det er et topmotiveret Valby-mandskab der kommer til vestegnen på jagt efter flere points.

Hvidovre havde i Andre Stich en overraskende matchvinder, der noterede sig for tre mål alene i tredje periode. Blandt andet gamewinneren til 6-5 kun tre minutter før tid.

I sidste sæson havde de to hold et par hidsige dueller og mon ikke der igen venter en intens match, hvor special teams og marginaler bliver afgørende for, der sejre.

Kampstart: Klokken 15:30 i Avedøre Idrætscenter

Link til streaming: Hvidovre Attack FC – Copenhagen FC